Starten bij XTRM als Microsoft 365 consultant

De eerste weken als consultant bij XTRM zijn voorbijgevlogen. En daarbij heb ik al heel wat zaken kunnen oppakken voor klanten! Zoals het voorbereiden en geven van trainingen over het Microsoft Teams en SharePoint. Ook ben ik bezig geweest met een migratie van SP2019 naar SharePoint Online en Teams. Voor een andere klant ben ik een adviesvoorstel aan het inrichten en opstellen van een Teams omgeving. Daarnaast ben ik ook gestart met het uitvoeren van de eerste Health Checks. Het werk is erg divers en van alle verschillende opdrachten leer ik veel bij! Het is fijn om vanaf het eerste moment een bijdrage te kunnen leveren.

 

Roanne_Spoorenberg

De komende tijd zal ik voor verschillende klanten aan de slag gaan, helpen mijn collega’s mij wegwijs in de XTRM-werkwijze en ga ik mij bezighouden met het behalen van een aantal Microsoft certificaten. Daarnaast volg ik de (deeltijd) master Business Process Management and IT. Dit alles zal een bijdrage leveren aan de kwaliteit van werk dat ik af kan leveren bij XTRM en onze klanten. Ik kijk heel erg uit naar alles wat ik hier mag gaan leren en om mijzelf verder te ontwikkelen als M365 consultant.

Een nieuwe omgeving

Voor mijn periode bij XTRM heb ik gewerkt als SharePoint applicatie specialist, waar ik verantwoordelijk was voor (functioneel) beheer de ontwikkeltrajecten van applicaties op het SharePoint platform en adoptie van de oplossingen. Maar ik voelde dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging en die denk ik hier bij XTRM te vinden!

Deze uitdaging biedt mij veel diversiteit. Ik ben aan de slag gaan bij verschillende ogranisaties met diverse uitdagingen. Ik help deze organisaties om de Microsoft technologie verder goed in te zetten en zal mij flexibel leren opstellen om binnen de verschillende bedrijfsculturen de doelen te realiseren. XTRM is een goede match voor mij omdat hier een echte hands-on mentaliteit heerst, de klant voorop staat en op verschillende gebieden uitdaging te vinden is.

De eerste indruk

Na het eerste gesprek ervaarde ik al direct een klik en kwam ik op de eerste dag gelijk in een warm bad terecht. Na een potje tafelvoetbal waarbij je direct de ware aard van je collega’s leert kennen was het direct tijd om het eerste werk voor de klanten uit te gaan voeren. Ik vind het heel erg prettig dat je direct een nuttige bijdrage kan leveren en je collega’s leert kennen door met elkaar samen te werken.

Even voorstellen

Ik ben Roanne Spoorenberg, 27 jaar. Ik woon samen met mijn vriend en twee katten in Utrecht. In mijn vrije tijd ben ik bezig met het ombouwen van een bus(je) naar camper. Ik ben graag buiten om te wandelen, fietsen of tuinieren (lastig met een balkon). Eten is mijn grootste hobby sinds ik 1 jaar oud ben en dat doe ik dan ook graag met vrienden! 

Meer weten over werken als Microsoft consultant bij XTRM?

Volg ons op LinkedIn om direct op de hoogte te zijn wanneer we een nieuwe blog publiceren. Benieuwd naar hoe andere collega’s het ervaren hebben? Lees hier de blog van Saskia.

Anderen bekeken ook:

Ons nieuwste teamlid Rohid Bhansing

Ons nieuwste teamlid Rohid Bhansing

Onlangs ben ik bij XTRM development begonnen als Microsoft 365 consultant. In deze blog neem ik je mee waarom ik voor XTRM heb gekozen en hoe mijn eerste dagen er uit zagen. Ik hoop dat je na het lezen van mijn blog net zo enthousiast bent als dat ik ben! Waarom koos...

NEEM CONTACT OP