CLICKS van XTRM

de manier voor uw Digitale Werkplek of Social Intranet

Bij XTRM geloven wij niet in een Digitale Werkplek dat losstaat van een Social Intranet, of andersom. Veel organisaties hebben een oplossing aangeschaft of zelf gebouwd maar zijn nog niet 100% tevreden. Maar een organisatie gaat na een implementatie niet 1,2,3 switchen naar een nieuwe oplossing. Gevolg is dat er een oplossing in gebruik is die niet voldoet.

XTRM heeft de CLICKS methode ontwikkeld om ervoor te zorgen dat u dit voorkomt. Dit kan zelfs als u al een Digitale Werkplek of Social Intranet oplossing hebt aangeschaft.

CLICKS is een methode waarmee u de volwassenheid van Office 365 en SharePoint binnen uw organisatie kunt meten en het ambitie niveau kunt vaststellen. Het helpt u bij het toepassen van de Microsoft technologie en het tastbaar maken van uw behoefte. CLICKS staat voor:

XTRM Office

Coordinate

Richtlijnen voor beheer en governance

Leverage

Adoptie door gebruikers en maximale voordeel

Interaction

Extreem gemak voor de gebruiker

Collaboration

Ondersteuning voor het samenwerken

Knowledge

Vastleggen, verspreiden en werken met kennis

Social

Social capabilities

Toepassen CLICKS

Door naar de zes onderdelen van het CLICKS model te kijken krijgt u een totaal beeld van uw Digitale Werkplek en Social Intranet. Doordat CLICKS zich richt op de huidige staat en het gewenste niveau ontstaat er een roadmap waarin we werken naar het niveau dat uw organisatie voor ogen heeft.

Met de XTRM apps en add-ons voor SharePoint en Office 365 voegen we geleidelijk functionaliteiten toe die passen bij uw situatie. Het mooie is dat we deze functionaliteit kunnen toevoegen aan uw reeds bestaande oplossing voor een Digitale Werkplek of Social Intranet. Een eerdere investering, bij een andere leverancier of zelfgebouwd, is dus absoluut geen weggegooid geld maar een prima vertrekpunt!

XTRM clicks model Office 365 SharePoint

Meer weten over XTRM CLICKS model? Neem snel contact op