Onze diensten

Organisaties hebben vaak behoefte aan specialistische kennis. Dit kan op tijdelijke basis of ad-hoc, in dat geval is een XTRM professional de juiste keus. Echter willen organisaties de focus leggen op kernactiviteiten en ontzorgd worden op andere gebieden, zoals IT. Voor deze organisaties heeft XTRM een aantal diensten ontwikkeld.

DevOps

Ons DevOps team heeft als doel om de ontwikkeling (Dev) en het beheer (Ops) van jouw Microsoft 365 of SharePoint oplossing over te nemen. Op deze manier ben je volledig ontzorgd en kun jij je focussen op jouw kernactiviteiten. 

devops

Microsoft 365 Health Check

De Health check van XTRM geeft je direct een analyse van jouw Microsoft 365 omgeving op het gebied van compliance, usability en security. Door de jaren heen heeft het gebruik van Microsoft 365 binnen een organisatie zich op een bepaalde manier ontwikkeld. Vaak ontstaat er binnen Microsoft 365 vervuiling op het gebied van content, zijn er performance issues of treden er beveiligingslekken op.

Je krijgt een compleet overzicht van alle verbeterpunten inclusief aanbevelingen. Mocht je willen dat wij met deze aanbevelingen aan de slag gaan, dan behoort dit uiteraard tot de opties.

microsoft365

SharePoint On-Premises

Health Check

De XTRM SharePoint Health Check geeft je direct een analyse van jouw SharePoint omgeving op het gebied van performance, usability en security. Door de jaren heen heeft het gebruik van SharePoint binnen een organisatie zich op een bepaalde manier ontwikkeld. Vaak ontstaat er binnen SharePoint vervuiling op het gebied van content, zijn er performance issues of treden er beveiligingslekken op. 

Je krijgt een compleet overzicht van alle verbeterpunten inclusief aanbevelingen. Mocht je willen dat wij met deze aanbevelingen aan de slag gaan, dan doen we dat natuurlijk graag!

SharePoint

Microsoft Teams Health Check

De XTRM Health Check geeft je direct een analyse van jouw eigen Microsoft Teams omgeving. Waarbij er specifiek gekeken wordt naar compliance, usage en security.

Je krijgt een compleet overzicht van alle verbeterpunten inclusief aanbevelingen. Mocht je willen dat wij met deze aanbevelingen aan de slag gaan, dan behoort dit uiteraard tot de opties.

Microsoft-teams-logo

Data Migratie

Wij ondersteunen organisaties met een snelle en naadloze overgang naar Microsoft 365, ongeacht van welke systemen je op dit moment gebruik maakt!

migratie_bundel

Interesse in xtrm? 

laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP