Onze diensten

Organisaties hebben vaak behoefte aan specialistische kennis. Dit kan op tijdelijke basis of ad-hoc, in dat geval is een XTRM professional de juiste keus. Echter willen organisaties de focus leggen op kernactiviteiten en ontzorgd worden op andere gebieden, zoals IT. Voor deze organisaties heeft XTRM een aantal diensten ontwikkeld.

 

DevOps

Ons DevOps team heeft als doel om de ontwikkeling (Dev) en het beheer (Ops) van jouw Microsoft 365 of SharePoint oplossing over te nemen. Op deze manier ben je volledig ontzorgd en kun jij je focussen op jouw kernactiviteiten. 

devops

Functioneel beheer as a service

Functioneel beheer as a service is het inschakelen van extra Microsoft kennis om het maximale te halen uit jouw Microsoft SharePoint of Microsoft 365 oplossing. Of het nu gaat om Microsoft 365, Teams of een eigen oplossing in SharePoint, XTRM kan het functioneel beheer van deze oplossing overnemen als dienst.

 

functioneel-beheer

Adoptie en Training

Steeds meer organisaties zien dat Microsoft 365 ze kan helpen om productiever te worden.

Maar iedere verandering is spannend. Wat moet er allemaal gebeuren? Welke valkuilen zijn er? Gaan medewerkers de nieuwe tools omarmen? Is de kennis aanwezig om digitaal te gaan werken?

De oplossing zit hem in een mix van techniek, communicatie en leren & ontwikkelen. XTRM heeft vele organisaties geholpen bij adoptie- en trainingstrajecten en kan ook jouw organisatie helpen het maximale uit de Microsoft producten en diensten te halen.

training-adoptie

Data science as a service

Organisaties die wel gebruik willen maken van Data Science maar geen resources hebben voor een volledig Data Science team kunnen gebruik maken van Data Science as a service.

data-science

Microsoft 365 Health Check

De Health check van XTRM geeft je direct een analyse van jouw Microsoft 365 omgeving op het gebied van compliance, usability en security. Door de jaren heen heeft het gebruik van Microsoft 365 binnen een organisatie zich op een bepaalde manier ontwikkeld. Vaak ontstaat er binnen Microsoft 365 vervuiling op het gebied van content, zijn er performance issues of treden er beveiligingslekken op.

Je krijgt een compleet overzicht van alle verbeterpunten inclusief aanbevelingen. Mocht je willen dat wij met deze aanbevelingen aan de slag gaan, dan behoort dit uiteraard tot de opties.

microsoft365

SharePoint Health Check

De XTRM SharePoint Health Check geeft je direct een analyse van jouw SharePoint omgeving op het gebied van performance, usability en security. Door de jaren heen heeft het gebruik van SharePoint binnen een organisatie zich op een bepaalde manier ontwikkeld. Vaak ontstaat er binnen SharePoint vervuiling op het gebied van content, zijn er performance issues of treden er beveiligingslekken op. 

Je krijgt een compleet overzicht van alle verbeterpunten inclusief aanbevelingen. Mocht je willen dat wij met deze aanbevelingen aan de slag gaan, dan doen we dat natuurlijk graag!  

SharePoint

Clicks

XTRM gelooft wij niet in een standaard Digitale Werkplek die los staat van een Social Intranet, of andersom. Veel organisaties hebben een oplossing aangeschaft of zelf gebouwd, maar zijn nog niet 100% tevreden. Door naar de verschillende onderdelen van ons CLICKS model te kijken krijg je een totaalbeeld van je Digitale Werkplek en / of Social Intranet. Doordat CLICKS zich richt op de huidige staat van je oplossing en het gewenste niveau in beeld brengt ontstaat er gap analyse die als basis dient om een roadmap samen te stellen waarin we werken naar het niveau dat jouw organisatie voor ogen heeft.

Clicks-model

Zia

Zia vereenvoudigt administratieve processen in het sociaal domein met inzet van Microsoft Azure blockchain-technologie. Zia helpt je om de financiën te beheersen, prognoses te verbeteren en verschillen op te heffen tussen betaling en levering van zorg. Het platform regelt alle administratieve processen tussen gemeente, zorgaanbieders en eventuele onderaannemers op het gebied van Jeugdwet, Participatiewet en Wmo. Daarnaast maakt de oplossing inzichtelijk dat gedeclareerde ondersteuning ook werkelijk is geleverd. Door Zia in te zetten heb je minder handelingen in het proces, minder resources nodig, lagere kosten, reduceer je de foutkans door een betrouwbaar proces en werk je 100% AVG-proof. Met de inzet van het Zia platform worden de administratieve lasten met ten minste 60% verminderd.
Zia-logo

Interesse in xtrm? 

laat je gegevens achter!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP