Microsoft experts

Microsoft Teams health check

Wil je een Health Check op jouw Microsoft Teams omgeving laten uitvoeren? De XTRM Health Check geeft je direct een analyse van jouw Microsoft Teams omgeving op het gebied van compliance, usage en security. 

Voordelen van onze health check

Compliance

Tijdens de compliancy check kijken we naar het beheer van jouw Microsoft Teams omgeving. We onderzoeken in hoeverre jouw organisatie momenteel gebruik maakt van de compliance mogelijkheden in Microsoft Teams en waar er verbeteringen aangebracht kunnen worden. Dit helpt je om veilig om te gaan met je data. Op deze manier heb je een beter beeld of je voldoet aan wet- en regelgeving en of interne richtlijnen en eisen worden nageleefd.

Usability

Microsoft Teams kent tal van services en de suite blijft maar groeien. Haalt jouw organisatie echter het maximale uit Teams en is de manier van werken conform de best practices van Microsoft en experts? Tijdens deze stap kijken we naar mogelijkheden om jullie organisatie efficiënter samen te laten werken. Daarnaast geven we inzicht in hoe je Microsoft Teams beter in kunt richten en het gebruik kunt stimuleren.
~

Security

Security is een belangrijk onderdeel van jouw Microsoft Teams omgeving. We werken tegenwoordig altijd en overal, maar het op orde houden van de beveiliging is hierbij wel van belang. Hoe zorg je voor de balans tussen veiligheid en werkbaarheid? En heb je de juiste toepassingen binnen Microsoft Teams geactiveerd om jouw beveiliging goed te optimaliseren?

~

Usage

Er is een groeiende behoefte om controle en inzicht te hebben. Hoe wordt Microsoft Teams gebruikt? Wie zijn de top users en zijn er mensen die het nooit gebruiken? Hoeveel licenties laat je onbenut of zijn overbodig? Hoeveel kanalen zijn wel of niet in gebruik? Dit zijn een aantal vragen die je kunt hebben over het gebruik van Microsoft Teams binnen jouw organisatie.

Microsoft-Office-Teams
xtrm-dev-logo

XTRM Health Check voor Microsoft Teams

Heb je behoefte aan inzicht in de huidige technische en functionele staat van jouw Microsoft Teams omgeving?

t

Heb jij deze vragen?

Werken we conform de laatste best practices?

Benutten we de geboden functionaliteit wel optimaal en volledig?

Halen we het meeste uit de technologie? 

Hoe is het gebruik onder medewerkers?

Zijn we goed beveiligd?

Z

Wat krijg jij bij een Health Check?

Health status van jouw Microsoft Teams omgeving

Compliance, usage en security configuratie

Aanbevelingen om jouw omgeving te optimaliseren conform de best practices voor Microsoft Teams

Interesse in de health check? 

vraag hem direct aan!

NEEM CONTACT OP