Microsoft experts

Microsoft 365 health check

Wil je een Health Check op jouw Microsoft 365 omgeving laten uitvoeren? De XTRM Microsoft 365 Health Check geeft je direct een analyse van jouw Microsoft 365 omgeving op het gebied van compliance, usage en security. 

Voordelen van onze health check

Compliance

Tijdens de compliancy check kijken we naar het beheer van jouw Microsoft 365 omgeving. We onderzoeken het beheer van alle services en gegevens binnen de Microsoft 365 omgeving. Het helpt je om te voldoen aan alle wettelijke regelgeving. En daarnaast bij het naleven bij de interne eisen en richtlijnen op het gebied van data en de Microsoft 365 omgeving.

Usage

Microsoft 365 kent tal van applicaties en services. En de suite blijft maar groeien. Maar haalt jouw organisatie wel het maximale uit Microsoft 365? En is de manier van werken conform de best practices van Microsoft? Tijdens deze stap inventariseren wij jullie manier van werken en ontdekken we waar winst is te behalen op het gebied van efficiency en gebruik van Microsoft 365.

Performance

Bij de performance van je Microsoft 365 omgeving kijken we naar het effectieve gebruik van de individuele applicaties binnen het Microsoft 365 landschap. Dit doen we om te zorgen dat de performance van de applicaties aansluiten op de behoefte en standaarden van jouw organisatie. Zonder een goede performance kan de oplossing niet succesvol zijn.

~

Security

Security is een belangrijk onderdeel van jouw Microsoft 365 omgeving. We werken tegenwoordig altijd en overal, maar het op orde houden van de beveiliging is hierbij wel van belang. Hoe zorg je voor de balans tussen veiligheid en werkbaarheid? En heb je de juiste toepassingen binnen Microsoft 365 geactiveerd om jouw beveiliging te optimaliseren.

XTRM-microsoft365-logo
xtrm-dev-logo

XTRM Health Check voor Microsoft 365

Heb je behoefte aan inzicht in de huidige technische en functionele staat van jouw Microsoft 365 omgeving?

t

Heb jij deze vragen?

Werken we conform de laatste Microsoft best practices?

Gebruiken we alle functionaliteit die Microsoft 365 ons biedt?

Halen we het meeste uit de technologie?

Zijn we goed beveiligd?

Z

Wat krijg jij bij een Health Check?

Health status van jouw Microsoft 365 omgeving

Compliance, usage en security configuratie en beschikbaarheids rapportage

Aanbevelingen om jouw omgeving te optimaliseren, conform Microsoft best practices

Interesse in de health check? 

vraag hem direct aan!

NEEM CONTACT OP