XTRM DEVELOPMENT

Sharepoint on-premises      health check

Wil je een Health Check op jouw SharePoint omgeving laten uitvoeren? De XTRM SharePoint Health check geeft je direct een analyse van jouw SharePoint omgeving op het gebied van performance, usability en security. 

Voordelen van onze health check

Performance

Een snelle en betrouwbare werking van SharePoint is een van de belangrijkste onderdelen voor gebruikers. Een fout, storing of performance issue heeft direct gevolgen voor de user experience. Denk aan langzame (sub)sites, groeiende content volumes, database connectivity fouten, authenticatie problemen en nog veel meer. Performance is essentieel voor het succes van de oplossing.

Usability

De usability van SharePoint is van essentieel belang voor gebruikers om de oplossing te omarmen en te gebruiken. Als de usability niet goed is vormgegeven raken gebruikers vaak in de oplossing gedesoriënteerd, is de informatie ongeorganiseerd en onsamenhangend. Bij dit onderdeel kijken wij naar het gebruik van maatwerk, navigatie structuren, toegankelijkheid en bijvoorbeeld search capabilities.

~

Security

Security is voor SharePoint een belangrijk onderdeel. We slaan steeds meer data op die mogelijk beveiligd dient te worden. Daarom is het van belang om te weten waar gevoelige data staat, van wie deze data is en wie er toegang tot hebben. Welke data is gedeeld met externen, analyseren van de gebruikersactiviteit op tekenen van nalatigheid of kwaadwilligheid.

SharePoint-logo
Logo XTRM - Microsoft Experts

XTRM Health Check voor SharePoint 

Heb je behoefte aan inzicht in de huidige technische en functionele staat van jouw Microsoft SharePoint omgeving?

t

Heb jij deze vragen?

Waarom is SharePoint langzaam?

Zijn we goed beveiligd?

Waarom is het gebruik zo lastig?

Halen we het meeste uit de technologie?

 

Z

Wat krijg jij bij een Health Check?

Health status van jouw SharePoint omgeving

Security, configuratie en beschikbaarheids rapportage

Documentatie van jouw SharePoint architectuur

Aanbevelingen om jouw omgeving te optimaliseren, conform Microsoft best practices

Interesse in de health check? 

vraag hem direct aan!

NEEM CONTACT OP