microsoft 365 DevOPS

XTRM DevOps helpt jouw organisatie om het maximale uit Microsoft 365
te halen.

Met XTRM DevOps helpen we je met het bereiken en behouden van een duurzame en goed functionerende Microsoft 365 omgeving. DevOps omvat onder ander gebruikershelpdesk, functioneel en technisch beheer van het Microsoft 365 ecosysteem, implementatie of evolutie van het platform inclusief aanpassingen, ontwikkeling, integraties en migraties.

DevOps_Banner

Waarom XTRM devops?

  • Wij helpen je met end-to-end ondersteuning. Van bedrijfsstrategie ten aanzien van Microsoft 365 tot ondersteuning van de eindgebruiker.
  • Onze Microsoft Partner status zorgt ervoor dat je de beschikking hebt tot de juiste en meest actuele Microsoft kennis.
  • Wij hebben brede vaardigheden en uiteenlopende expertise van het Microsoft ecosysteem. Of het nu gaat om functionele, technische, adoptie of development expertise, XTRM heeft het in huis. Met XTRM DevOps heb je toegang tot al deze kennis, zonder allemaal experts te hoeven in te huren.
  • De client owner is jouw aanspreekpunt. Hierdoor heb je een single point of contact!
  • XTRM heeft best practices verzameld in tal van branches. Deze best practices passen we op een consistent manier toe. Jij maakt direct gebruik van dit bewezen concept.
  • Wij werken uitsluitend met Microsoft gecertificeerde collega’s.
  • Periodieke health checks om security, performance en usability te garanderen en verbeteren. Zo ben je continu in control.
  • We stemmen het gebruik van customizations, integraties en workflows om Microsoft 365 af op jouw behoeften.
  • 365 dagen per jaar krijg je support zonder ingewikkelde SLA’s en kostenstructuren. Een eenvoudig user per maand model.
  • Wij leveren de ondersteuning en technologie zodat jij je kunt focussen op je werk!

Haal het maximale uit
    Microsoft 365

✓ Ontvang end-to-end                    ondersteuning

✓ Werken met een adoptieplan

Ondersteuning voor                    gebruikers en IT

PowerApps ontwikkelen

Functioneel beheer

Technisch beheer

Intranet templates

Best practices voor jouw            use cases

Provisioning voor Teams en      SharePoint

Essentials

Indien jouw organisatie zelf de capaciteit heeft om dagelijks functioneel en technisch beheer uit te voeren dan is DevOps Essentials de juiste keus voor jou. XTRM biedt extra en actieve ondersteuning op het moment dat dat nodig is. Bijvoorbeeld bij incidenten en escalaties. Maar ook wanneer er veel nieuwe functionaliteit wordt geimplementeerd. Dan ontzorgen we je met de ontwikkeling en adoptie. Daarnaast helpen we je up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen binnen het Microsoft 365 ecosysteem. Op deze manier zijn we samen met jouw interne experts in staat om het maximale uit de technologie te halen en bedrijfsdoelstellingen te behalen.

Enterprise

Ons topserviceniveau biedt jouw organisatie een volledig beheerde Microsoft 365-omgeving. Ideaal om het interne team te ontlasten of als er intern geen kennis of capaciteit is om de functionele en technische zaken op te pakken. Met DevOps Enterprise zorgen wij voor volledige ontzorging. We leggen vanuit business scenario’s contacten binnen jouw organisatie en vertalen dit naar oplossingen met de beschikbare Microsoft technologie. Uiteraard bouwen en beheren we deze oplossingen ook. Allemaal voor een vast bedrag per maand om er voor te zorgen dat jouw organisatie maximaal profiteert van de mogelijkheden van Microsoft 365.

Meer weten over Microsoft 365 ondersteuning?

Vul onderstaand formulier in en we nemen direct contact met je op! 

NEEM CONTACT OP