Microsoft PowerApps

Wat is Microsoft PowerApps?

Met Microsoft PowerApps is het eenvoudig om zelf een business app te bouwen. Gebruikers kunnen zelfstandig applicaties bouwen of aanpassen naar hun eigen wens.

Het maken van een eenvoudige app kan zeer snel. PowerApps is een ‘no-code’ oplossing waarbij je met een aantal clicks een app kunt creëren. Hierdoor kan een gebruiker snel aan de slag met zijn zelf gebouwde applicatie.

Voor complexere apps is vaak kennis van Excel al voldoende. PowerApps heeft een Excel achtige interface waardoor gebruikers snel bekend zijn met de manier van werken.

Implementatie, adoptie en training PowerApps

De consultants bij XTRM development hebben de expertise om uw organisatie te ondersteunen bij de implementatie en adoptie van Microsoft PowerApps. Op deze manier zorgt u ervoor dat u het maximale uit PowerApps haalt. uw organisatie krijgt de juiste ondersteuning om deze nieuwe technologie binnen uw organisatie te laten slagen.

 

Zo geven wij bijvoorbeeld trainingen en workshops waarin wij kennis overdragen maar nemen we ook gehele implementatie trajecten uit handen.

Uitdagingen Microsoft PowerApps

Echter het werken met een ‘no-code’ platform brengt ook uitdagingen met zich mee. Denk goed na over de volgende punten voordat u start met Microsoft PowerApps.

Performance: PowerApps zijn vaak langzamer op iOS en Android mobile devices

Distributie: PowerApps zijn niet te publiceren in App store en Play store

Wildgroei: Als alle gebruikers apps gaan maken, wie doet het beheer?

Plan van aanpak: voor wie is de app, wat wil deze persoon er mee bereiken en hoe ga ik het beheer van losse apps organiseren

Meer weten over XTRM development? Neem snel contact op