Over XTRM

Visie

XTRM development is een bedrijf met veel ambitie. Wij willen voor zowel grote als kleine organisaties het bedrijf zijn waar zij naartoe gaan voor het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van Microsoft oplossingen. Dit doen wij met passie voor ons vak en door continu op zoek te gaan naar uitdagende vraagstukken en een bijpassende oplossing.

visie-xtrm

Human First

Wij vinden het belangrijk dat digitale oplossingen aansluiten bij de werkwijze van gebruikers en niet dat de mens zich moet aanpassen naar een digitale oplossingen.

Een van onze belangrijkste quotes is dan ook: “Being human in a digital world, is about building a digital world for humans.”

De kernwaarde ‘human first’ zie je dan ook terug in al onze oplossingen en opdrachten. De gebruiker en zijn doel staan centraal, wij selecteren de juiste technologie hierbij.

xtrm-zet-mensen-op-1

Certificering medewerkers

Om ervoor te zorgen dat onze XTRM professionals de juiste kennis hebben zijn onze consultants in het bezit van Microsoft certificeringen op het gebied van Microsoft 365, Teams, Power Platform, Azure en SharePoint.

xtrm-medewerkers-zijn-gecertificeerd-in-microsoft

Onze partners

Monkey_logo

MonkeyMining

MonkeyMining biedt met behulp van process mining technologie een uniek inkijkje in hoe processen nu daadwerkelijk verlopen. Door slim gebruik te maken van systeem logs kan in een zeer kort tijdbestek het proces en de daarbij behorende prestatie indicatoren inzichtelijk gemaakt worden. Lees hier meer.

GoNXT_logo

GoNXT

Bij GoNXT geloven wij in de onmisbare positie die mensen en technologie innemen binnen de organisaties van vandaag en zeker in die van morgen. Wij zorgen voor verbinding tussen mens en technologie zodat zij de organisatie verder brengen. Lees er hier meer over.

Bootstrap_logo

Bootstrap Ventures

Bootstrap Ventures is gespecialiseerd in groeiversnelling van startups & scale-ups die actief zijn in een business-to-business markt. Onze bedrijven kenmerken zich allemaal door hun vergaande technische kennis of unieke techniek achter de oplossing. Lees hier meer.

Interesse in xtrm? 

laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP