Over ons

over xtrm

XTRM development is een jong en dynamisch bedrijf. Vol enthousiasme is een hecht team van Microsoft specialisten iedere dag bezig om klanten te helpen bij hun uitdagingen. Deze uitdagingen variëren van technische vraagstukken tot aan het verhogen van de digitale volwassenheid van een organisatie. XTRM ondersteunt over de volledige breedte van techniek tot adoptie en van strategie tot operatie.

XTRM gelooft in de voorsprong van technologie-gedreven organisaties. Onze overtuiging is dat technologie de medewerker moet ondersteunen en niet andersom. Samen zijn we iedere dag vol enthousiasme bezig om onze klant te ondersteunen bij het ontwikkelen, testen, implementeren of adopteren van nieuwe oplossingen. Onze standaard oplossingen maken gebruik van Microsoft technologie en maken je werk eenvoudiger, sneller en veiliger. Daarnaast ontwikkelen wij apps op maat. Dit betreft nieuwe projecten maar ook doorontwikkeling van bestaande applicaties.

XTRM development is jouw partner om jouw organisatie gereed te maken voor de toekomst. Door nauw samen te werken en goed naar je wensen te luisteren, realiseren wij een oplossing die impact heeft op jouw werkzaamheden, en dan nog net iets meer!

Meer weten over XTRM development? Neem dan contact met ons op.

Interesse in xtrm? 

laat je gegevens achter!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP