Microsoft experts

stappenplan voor teams

Stoom je organisatie in 5 stappen klaar voor Microsoft Teams Events, Apps en Templates

Onlangs gaven wij een webinar over het organiseren in Teams. Hierin namen we onze klanten en andere geïnteresseerden mee in de laatste functies in Microsoft Teams, en vooral hoe je deze nu in de praktijk kunt gebruiken.

De demo bestond uit het plannen van een webinar met een team van mensen. Hiervoor werd een standaard Template ingezet. We gebruikten Milestones voor een takenplanning en live events voor het uitvoeren van de webinar. Via deze praktische demonstratie kreeg men direct inzicht in hoe je met Milestones een planning maakt en taken bijhoudt als onderdeel van een (mini-)project. Doordat een beheerder al eens een sjabloon had opgeslagen voor een standaard inrichting, kon het team snel aan slag. En waarom zet je nu een live event in, en niet een standaard Teams vergadering?

Ben jij nu ook geïnteresseerd in deze functionaliteit, en vraag je je af of jouw Teams omgeving er klaar voor is? Download het stappenplan en sta klaar voor de introductie van deze toffe functies! Wil jij de volgende keer ook een uitnodiging ontvangen voor de events van XTRM? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en kom op onze mailing lijst, of volg ons op LinkedIn

Heb je Interesse in onze health check? 

vraag hem via onderstaand formulier aan!

NEEM CONTACT OP