support

 

Support voor jouw Microsoft 365 of SharePoint oplossing

De rol van de support desk is de laatste jaren snel veranderd. Vooral voor Microsoft 365 gaat verandering van de software vaak sneller dan dat de adoptie bij de gebruikers gaat. XTRM gelooft dat IT oplossingen bijdragen aan het efficiënt en succesvol uitvoeren van de taken van de eindgebruiker. Om dit te realiseren moet de technologie werken zoals het is ontworpen, maar de eindgebruikers moeten ook begrijpen hoe ze deze technologie functioneel kunnen inzetten. Support op het juiste moment is hierbij van essentieel belang. Ongeacht of dit gaat over technische of functionele support.

 

Technische support

Of je nu gebruikt maakt van een on-premise SharePoint oplossing of Microsoft 365 uit de cloud af neemt. Technische support blijft van belang bij het inzetten van Microsoft technologie. Denk hierbij aan de ondersteuning aan de IT afdeling bij het configureren van Microsoft 365, de koppeling maken met een bestaande Active Directory of het opzetten van het Microsoft Azure platform. Maar ook aan ondersteuning bij het koppelen van verschillende applicaties en services, zowel van Microsoft als 3th party tools. Met technische support verzeker jij je ervan dat jouw SharePoint of Microsoft 365 omgeving zo is ingericht dat deze optimaal functioneert op het gebied van usability, security en performance.

 

Functionele support

Een IT oplossing heeft altijd als doel de gebruiker van de oplossing maximaal te ondersteunen bij zijn of haar taak. De IT van tegenwoordig heeft bijna wekelijkse nieuwe functionaliteit en dit is voor veel organisaties lastig bij te houden. Met onze functionele support helpen we gebruikers te begrijpen wat ze nieuw kunnen gebruiken en wanneer ze dat het slimst kunnen doen. Het zorgt ervoor dat jouw oplossing blijft aansluiten bij de wensen en eisen van de eindgebruikers.

 

Samenwerkingsvorm

Onze support dienstverlening bieden wij aan als dienst. Voor een vooraf vastgesteld bedrag per gebruiker per maand ontzorgen wij onze klanten op het gebied van technische en functionele support. Het is hierbij ook mogelijk om het supportcontract te combineren met de Microsoft licenties. Hiermee wordt jouw organisatie volledig ontzorgd en weet je vooraf waar je aan toe bent.

Interesse in xtrm? 

laat je gegevens achter!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP