Inside Sales  Representative

Heb jij je eerste stappen gezet op commercieel vlak en wil je de volgende stap maken? Dan is XTRM de partij voor jou. Ter uitbreiding van het sales team zoeken we een enthousiaste en bevlogen Inside Sales collega voor 40 uur per week. Mocht je liever parttime willen werken, dan is dit bespreekbaar.

Benieuwd naar hoe het is om bij XTRM Development te werken? Lees meer op onze “werken bij” pagina.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het genereren van new business en het onderhouden van bestaande relaties. Dit betekent dat jij potentiële en bestaande klanten gaat benaderen. Dit kan per telefoon, mail of Teams. Samen met marketing zet je campagnes op waar leads uit komen die je mag opvolgen. Daarnaast is er veel ruimte om op eigen initiatief sales activiteiten ontplooien.

xtrm-logo

Taken en verantwoordelijkheden:

   • Je bent dagelijks bezig met acquisitie voor nieuwe klanten en de opvolging hiervan;
   • Je onderhoudt contacten met bestaande relaties;
   • Je signaleert marktontwikkelingen;
   • Je zet samen met marketing campagnes op;
   • Je zorgt voor een goede verslaglegging en registratie van gesprekken in CRM systeem.

Overige competenties:

   • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, in commerciële richting, IT mag ook;
   • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring in een commerciële rol;
   • Je bent een zelfstandig, resultaatgericht persoon met een aanpakkersmentaliteit;
   • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Wat bieden wij jou?

Financieel voor nu

Uiteraard wil je een mooi salaris verdienen dat past bij je rol en vak volwassenheid. Dit zijn dan ook voor ons de uitgangpunten om tot een salaris voorstel te komen. Wij bieden een marktconform salaris waar jij blij van wordt.

Financieel voor later

Je salaris van nu is belangrijk, maar je salaris voor later is minstens net zo belangrijk. Wij bieden je een persoonlijke pensioenregeling aan die aansluit bij je wensen van later. Het klinkt nog ver weg maar dit is al wel het moment om over later na te denken. Als werkgever dragen wij dan ook een groot deel bij aan je pensioenvoorziening.

Vrije tijd

Iedereen krijgt standaard 25 vakantiedagen per jaar die je kunt opnemen op ieder door jouw gewenst moment. Het is mogelijk om extra vakantiedagen bij te kopen als je bijvoorbeeld die te gekke reis op het programma hebt staan en niet helemaal uit komt!

l

Opleiding en training

Naast de standaard online tools zoals PluralSight krijgt iedereen de kans om te werken aan zijn ontwikkeling. Wij werken niet met standaard budgetten maar kijken hier pragmatisch naar. Heeft een training of opleiding nut voor jou, de klant en XTRM dan moeten we het zo snel mogelijk inplannen.

Werkomgeving

Bij XTRM houden we van gezelligheid. Zo hebben we regelmatig onze XTRM dagen, organiseren we pizzasessies en hebben we de wekelijkse stand-ups. Dagelijks lunchen we gezamenlijk op ons kantoor en is er tussendoor altijd wel een collega te vinden die openstaat voor een potje tafelvoetbal.

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op! 

NEEM CONTACT OP