Office manager

Houd jij altijd goed overzicht in hectische tijden? En zorg jij dat alles altijd tiptop geregeld is? Dan ben jij wellicht onze nieuwe commerciële office manager. Als Office Manager bij XTRM heb je een ‘can do’ mentaliteit en toon je initiatief en doortastendheid. Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is dit je kans! Wij zoeken namelijk een Office Manager voor 40 uur per week. Mocht je liever parttime willen werken, dan kunnen we dit altijd even bespreken. 

Wat ga je doen?

Deze uitdagende en dynamische rol binnen een resultaat gedreven organisatie vraagt om een kritische en proactieve houding, sterke communicatieve vaardigheden, oog voor details en accuratesse. Je ondersteunt het management, de consultants en de back office. Je optimaliseert de kwaliteit van onze dienstverlening waar mogelijk.

logo-xtrm

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Administratie en facturatie;
 • Consultants begeleiden bij registratie uren;
 • Overzicht bewaken van lopende projecten;
 • Verantwoordelijk voor kantoor Bunnik;
 • Ondersteunen marketing bij het plannen van campagnes;
 • Ondersteunen sales met bijvoorbeeld nabellen van leads;
 • Optimaliseren van samenwerking met de aan XTRM gelieerde BV’s als MonkeyMining, Bootstrap Ventures, Skeleton Crew en toekomstige start-ups.

  Overige competenties:

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
  • Je bent een zelfstandig, resultaatgericht persoon met een aanpakkersmentaliteit;
  • Je ziet de werkzaamheden, voelt je verantwoordelijk, neemt het initiatief en weet het te regelen;
  • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan;
  • Je beschikt over goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

   Wat bieden wij jou?

   Financieel voor nu

   Uiteraard wil je een mooi salaris verdienen dat past bij je rol en vak volwassenheid. Dit zijn dan ook voor ons de uitgangpunten om tot een salaris voorstel te komen. Wij bieden een marktconform salaris waar jij blij van wordt.

   Financieel voor later

   Je salaris van nu is belangrijk, maar je salaris voor later is minstens net zo belangrijk. Wij bieden je een persoonlijke pensioenregeling aan die aansluit bij je wensen van later. Het klinkt nog ver weg maar dit is al wel het moment om over later na te denken. Als werkgever dragen wij dan ook een groot deel bij aan je pensioenvoorziening.

   Vrije tijd

   Iedereen krijgt standaard 25 vakantiedagen per jaar die je kunt opnemen op ieder door jouw gewenst moment. Het is mogelijk om extra vakantiedagen bij te kopen als je bijvoorbeeld die te gekke reis op het programma hebt staan en niet helemaal uit komt!

   l

   Opleiding en training

   Naast de standaard online tools zoals PluralSight krijgt iedereen de kans om te werken aan zijn ontwikkeling. Wij werken niet met standaard budgetten maar kijken hier pragmatisch naar. Heeft een training of opleiding nut voor jou, de klant en XTRM dan moeten we het zo snel mogelijk inplannen.

   Werkomgeving

   Bij XTRM houden we van gezelligheid. Zo hebben we regelmatig onze XTRM dagen, organiseren we pizzasessies en hebben we de wekelijkse stand-ups. Dagelijks lunchen we gezamenlijk op ons kantoor en is er tussendoor altijd wel een collega te vinden die openstaat voor een potje tafelvoetbal. Wil je meer weten over ons? Klik dan hier!

   Enthousiast geworden?

   Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op! 

   NEEM CONTACT OP