werken bij xtrm

Waarom zou je bij XTRM development willen werken?

Omdat wij geloven dat jij hier de perfecte voedingsbodem zult vinden om je door te ontwikkelen en tegelijkertijd impact te hebben bij klanten. Je zult de uitdagingen aangaan die een echte expert kenmerken en tegelijkertijd de kans krijgen om jezelf te verrijken met nieuwe inzichten en kennis. Samen zullen we niet alleen mooie oplossingen creëren die onze klanten transformeren, maar ook jouw groei en transformatie stimuleren.

werken bij XTRM

Ben je gepassioneerd door technologie en op zoek naar een carrière waar je jouw vakmanschap kan inzetten en verder ontwikkelen? Bij XTRM Development gaat het verder dan een gewone baan; we bieden een uniek avontuur dat je uitdaagt om je potentieel als Microsoft Expert volledig te ontplooien.

Wij geloven dat jouw ambitie en doorzettingsvermogen essentieel zijn voor innovatie en vooruitgang. Binnen ons team krijg je de mogelijkheid om complexe vraagstukken op te lossen, technologische grenzen te verleggen, en een significante impact te realiseren. We dagen je uit om obstakels te overwinnen en met creatieve en oplossingen met impact te komen die organisaties naar een hoger niveau tillen.

Echter, groei is meer dan het leveren van prestaties; het gaat ook om het vergaren van kennis en inzicht. Bij XTRM dragen we een cultuur van continu leren en zelfontplooiing hoog in het vaandel. Je werkt samen met ervaren Xperts die bereid zijn hun kennis en ervaringen te delen, zodat je jezelf kan ontwikkelen tot een ware expert in de Microsoft-omgeving.

onze cultuur

Cultuur

Onze cultuur is close. Naast hackathons en kennisdelingen organiseren we regelmatig onze XTRM dag. Dit versterkt het teamgevoel. Hierdoor is de drempel om elkaar om hulp te vragen laag en denk je graag met elkaar mee.

Team

Samenwerken vinden wij erg belangrijk. Wanneer er vragen komen over (nog onbekende) onderwerpen, dan is het team er om je achter de schermen te helpen en samen iets moois neer te zetten!

Ontwikkeling

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij vinden het ontzettend belangrijk om onze collega’s de kans te geven om te groeien waar zij in willen groeien. Het succes van XTRM begint immers bij het succes van onze collega’s.

Visie

XTRM development is een bedrijf met veel ambitie. Wij willen voor zowel grote als kleine organisaties het bedrijf zijn waar zij naartoe gaan voor het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van Microsoft oplossingen. Dit doen wij met passie voor ons vak en door continu op zoek te gaan naar uitdagende vraagstukken en een bijpassende oplossing.

Human First

Wij vinden het belangrijk dat digitale oplossingen aansluiten bij de werkwijze van gebruikers en niet dat de mens zich moet aanpassen naar een digitale oplossingen.

“Being human in a digital world, is about building a digital world for humans.”

De gebruiker en zijn doel staan centraal, wij selecteren de juiste technologie hierbij.

Certificering medewerkers

Om ervoor te zorgen dat onze XTRM professionals de juiste kennis hebben zijn onze consultants in het bezit van Microsoft certificeringen op het gebied van Microsoft 365, Teams, Power Platform, Azure en SharePoint.

Waar wij elke dag met plezier voor opstaan

Wij werken bij XTRM samen met onze opdrachtgevers aan hun digitale toekomst. Met advies, begeleiding, uitvoering en training helpen wij ze succesvol te zijn. Hierdoor blijven onze klanten waardevol in een wereld die volop verandert.

Wil jij ook een echte Microsoft specialist worden? Of ben je dit al en ben je toe aan de volgende stap? Als consultant mag je werken voor verschillende organisaties. Denk hierbij aan organisaties als Staatsbosbeheer, UWV, ProRail en het Kadaster. Wil je meegroeien met onze organisatie? Misschien zijn wij dan jouw toekomstige werkgever!

Onze vacatures vind je hier

Staat er voor jou geen passende functie omschrijving tussen, maar denk je wel dat je ons kunt helpen om te groeien en dat wij jou kunnen helpen om te groeien? Neem dan vooral even contact met ons op!

Onze collega’s aan het woord

“Er zijn verschillende redenen waarom ik voor XTRM heb gekozen. Al bij het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak en bij het tweede gesprek wist ik dat de sfeer hier is wat ik zoek. Precies de goede balans tussen informeel en formeel. Groot voordeel vind ik dat we een hecht team zijn. We krijgen veel vrijheid waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht, want naast mijn werk heb ik ook een actief sociaal leven. Bij XTRM krijg ik de kans om dat goed te combineren. Ik kan op mijn collega’s rekenen en om hulp vragen wanneer nodig. Daarnaast krijg ik de kans om mij als persoon en als professional te ontwikkelen. En als kers op de taart hebben we ook leuke activiteiten met het team, zo spelen we samen tafelvoetbal op kantoor, lunchen we samen en hebben we meerdere keren per jaar een gezellig uitje. Dus ik zou zeggen, kom bij XTRM! Lees in mijn blog meer over mijn eerste ervaringen bij XTRM.”
 
 
- Saskia Esmeijer

Functioneel Consultant Microsoft 365

“Ik heb voor XTRM gekozen omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging om mijzelf te blijven ontwikkelen, vakinhoudelijk en als professional. Dit vond ik bij XTRM. Hiervoor heb ik een langere periode bij een grotere organisatie gewerkt, dus de switch naar een jongere organisatie was erg verfrissend. Het is prettig om zaken snel te kunnen regelen en direct te kunnen schakelen met collega’s. Daarnaast heeft XTRM hele leuke klanten waar wij uitdagende projecten voor mogen uitvoeren. In de eerste week werd ik direct betrokken bij klantopdrachten en kreeg ik mijn eigen verantwoordelijkheden. XTRM is ambitieus en vooruitstrevend op het gebied van Office 365 en SharePoint oplossingen, dit zie je ook terug in de oplossingen die we maken en klanten waar wij voor werken. Wat ik fijn en belangrijk vind, is het plezier op de werkvloer. De gezellige collega’s en de leuke uitjes zorgen voor een sfeervolle werkomgeving.”

- Dennis Huijbrechts

Technisch Consultant Microsoft 365

Enthousiast geworden? 

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op! 

NEEM CONTACT OP