werken bij xtrm

Bij XTRM development staat ontwikkeling centraal. Zowel die van onze klanten, XTRM als die van onze consultants. Het is iets waar we dagelijks mee bezig zijn: groeien. En dat doen we. Hard.

Onze consultants kiezen er bewust voor om te werken bij XTRM en zijn met veel zorg uitgekozen. Wij zijn geen allrounders, maar specialisten. Hierdoor kunnen wij onze consultants zo inzetten dat zij energie halen uit opdrachten en waar ze in staat zijn om te groeien. Kom jij ook werken bij XTRM?

onze cultuur

Onze cultuur is close. Naast hackathons en kennisdelingen organiseren we regelmatig onze XTRM dag. Dit versterkt het teamgevoel. Hierdoor is de drempel om elkaar om hulp te vragen laag en denk je graag met elkaar mee.

Samenwerken vinden wij erg belangrijk. Wanneer er vragen komen over (nog onbekende) onderwerpen, dan is het team er om je achter de schermen te helpen en samen iets moois neer te zetten!

Ontwikkeling staat bij ons centraal. Wij vinden het ontzettend belangrijk om onze collega’s de kans te geven om te groeien waar zij in willen groeien. Het succes van XTRM begint immers bij het succes van onze collega’s.

Waar wij elke dag met plezier voor opstaan

Wij werken bij XTRM samen met onze opdrachtgevers aan hun digitale toekomst. Met advies, begeleiding, uitvoering en training helpen wij ze succesvol te zijn. Hierdoor blijven onze klanten waardevol in een wereld die volop verandert.

Wil jij ook een echte Microsoft specialist worden? Of ben je dit al en ben je toe aan de volgende stap? Als consultant mag je werken voor verschillende organisaties. Denk hierbij aan organisaties als Staatsbosbeheer, UWV, ProRail en het Kadaster. Wil je meegroeien met onze organisatie? Misschien zijn wij dan jouw toekomstige werkgever!

Onze vacatures vind je hier

Staat er voor jou geen passende functie omschrijving tussen, maar denk je wel dat je ons kunt helpen om te groeien en dat wij jou kunnen helpen om te groeien? Neem dan vooral even contact met ons op!

Onze collega’s aan het woord

“Er zijn verschillende redenen waarom ik voor XTRM heb gekozen. Al bij het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak en bij het tweede gesprek wist ik dat de sfeer hier is wat ik zoek. Precies de goede balans tussen informeel en formeel. Groot voordeel vind ik dat we een hecht team zijn. We krijgen veel vrijheid waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht, want naast mijn werk heb ik ook een actief sociaal leven. Bij XTRM krijg ik de kans om dat goed te combineren. Ik kan op mijn collega’s rekenen en om hulp vragen wanneer nodig. Daarnaast krijg ik de kans om mij als persoon en als professional te ontwikkelen. En als kers op de taart hebben we ook leuke activiteiten met het team, zo spelen we samen tafelvoetbal op kantoor, lunchen we samen en hebben we meerdere keren per jaar een gezellig uitje. Dus ik zou zeggen, kom bij XTRM! Lees in mijn blog meer over mijn eerste ervaringen bij XTRM.”
- Saskia Esmeijer

Functioneel Consultant Microsoft 365 & SharePoint

“Ik heb voor XTRM gekozen omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging om mijzelf te blijven ontwikkelen, vakinhoudelijk en als professional. Dit vond ik bij XTRM. Hiervoor heb ik een langere periode bij een grotere organisatie gewerkt, dus de switch naar een jongere organisatie was erg verfrissend. Het is prettig om zaken snel te kunnen regelen en direct te kunnen schakelen met collega’s. Daarnaast heeft XTRM hele leuke klanten waar wij uitdagende projecten voor mogen uitvoeren. In de eerste week werd ik direct betrokken bij klantopdrachten en kreeg ik mijn eigen verantwoordelijkheden. XTRM is ambitieus en vooruitstrevend op het gebied van Office 365 en SharePoint oplossingen, dit zie je ook terug in de oplossingen die we maken en klanten waar wij voor werken. Wat ik fijn en belangrijk vind, is het plezier op de werkvloer. De gezellige collega’s en de leuke uitjes zorgen voor een sfeervolle werkomgeving.”

- Dennis Huijbrechts

Consultant Microsoft 365 & SharePoint

Enthousiast geworden? 

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op! 

NEEM CONTACT OP