onze Werkwijze

DevOps

Ons DevOps team heeft als doel om de ontwikkeling (Dev) en het beheer (Ops) van jouw Microsoft 365 of SharePoint oplossing over te nemen. Op deze manier ben je volledig ontzorgd en kun jij je focussen op jouw kernactiviteiten.

de-inhoud-van-devops

Beheerplan

Onze functioneel en technisch beheer werkzaamheden voeren wij uit met ons beheerplan. Door activiteiten in te schalen op strategisch, tactisch en operationeel niveau dekken we de volledige scope van een oplossing af. Binnen de verschillende niveaus zijn werkzaamheden beschreven die we uitvoeren op vastgezette tijden. Op deze manier voorkomen wij verrassingen en kunnen we gestructureerd en planmatig functioneel en technisch beheer uitvoeren en heeft de klant een goed werkende oplossing tot zijn beschikking.

werkwijze-beheerplan

Doorontwikkeling

Na de oplevering van een oplossing stopt onze dienstverlening niet. We vinden de fase na de oplevering minstens zo belangrijk. Wij streven naar optimale klanttevredenheid en een positieve gebruikerservaring. Naast het leveren van support ontwikkelen we oplossingen door. De digitale wereld verandert continu en de uitdagingen die wij tegenkomen zijn vaak in beweging. Daar hoort een gestructureerde doorontwikkeling bij. Met ons ervaren supportteam zijn we in staat onze klanten te blijven ondersteunen.

doorontwikkeling

Interesse in xtrm? 

laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP