onze Werkwijze

Visie

XTRM development is een bedrijf met veel ambitie. Wij willen voor zowel grote als kleine organisaties het bedrijf zijn waar zij naartoe gaan voor het ontwerpen, bouwen, implementeren en beheren van Microsoft oplossingen. Dit doen wij met passie voor ons vak en door continu op zoek te gaan naar uitdagende vraagstukken en een bijpassende oplossing.

werkwijze-visie

Human First

Wij vinden het belangrijk dat digitale oplossingen aansluiten bij de werkwijze van gebruikers en niet dat de mens zich moet aanpassen naar een digitale oplossingen.

Een van onze belangrijkste quotes is dan ook: “Being human in a digital world, is about building a digital world for humans.”

De kernwaarde ‘human first’ zie je dan ook terug in al onze oplossingen en opdrachten. De gebruiker en zijn doel staan centraal, wij selecteren de juiste technologie hierbij.

werkwijze-human-first

Certificering medewerkers

Om ervoor te zorgen dat onze XTRM professionals de juiste kennis hebben zijn onze consultants in het bezit van Microsoft certificeringen op het gebied van Microsoft 365, Teams, Power Platform, Azure en SharePoint.

werkwijze-certificering

Beheerplan

Onze functioneel en technisch beheer werkzaamheden voeren wij uit met ons beheerplan. Door activiteiten in te schalen op strategisch, tactisch en operationeel niveau dekken we de volledige scope van een oplossing af. Binnen de verschillende niveaus zijn werkzaamheden beschreven die we uitvoeren op vastgezette tijden. Op deze manier voorkomen wij verrassingen en kunnen we gestructureerd en planmatig functioneel en technisch beheer uitvoeren en heeft de klant een goed werkende oplossing tot zijn beschikking.

werkwijze-beheerplan

Doorontwikkeling

Na de oplevering van een oplossing stopt onze dienstverlening niet. We vinden de fase na de oplevering minstens zo belangrijk. Wij streven naar optimale klanttevredenheid en een positieve gebruikerservaring. Naast het leveren van support ontwikkelen we oplossingen door. De digitale wereld verandert continu en de uitdagingen die wij tegenkomen zijn vaak in beweging. Daar hoort een gestructureerde doorontwikkeling bij. Met ons ervaren supportteam zijn we in staat onze klanten te blijven ondersteunen.

doorontwikkeling

Interesse in xtrm? 

laat je gegevens achter!

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP