Microsoft Expertise

Bijna iedereen gebruikt dagelijks Microsoft oplossingen bij het uitvoeren van zijn werkzaamheden. Deze oplossingen zijn een onmisbaar onderdeel geworden om werkzaamheden goed en efficiënt uit te voeren. Als het gaat om jouw digitale werkomgeving dan is XTRM de partij om jou verder te helpen bij je uitdaging. XTRM is gespecialiseerd in Microsoft technologie en heeft professionals met expertises op de volgende vlakken.

Microsoft 365

Microsoft 365 helpt organisaties om (digitaal) samen te werken en je werkzaamheden goed te organiseren. Het goed inzetten van alle Microsoft 365 applicaties is daarbij een uitdaging.  Ook is het vaak lastig om de juiste Microsoft functionaliteit te selecteren om een oplossing te maken passend bij jouw business case. De XTRM professionals helpen je de juiste combinatie te maken tussen de verschillende apps zoals Exchange, OneDrive, SharePoint, Teams, PowerApps en Power Automate. Op deze manier kun jij sneller, beter en eenvoudiger je werk doen!

XTRM_microsoft365_logo

SharePoint

SharePoint Online of On-Premises, het hart van onze XTRM professionals gaat er harder door kloppen. Sinds onze oprichting bouwen wij voor onze klanten oplossingen in SharePoint. SharePoint is het raamwerk voor samenwerking tussen verschillende gebruikers of organisaties. Informatie kan worden opgeslagen, bewerkt, gedeeld en gearchiveerd. SharePoint wordt veel gebruikt om een intranet omgeving op te zetten of om een op maat gemaakte oplossing aan medewerkers aan te bieden, om werkzaamheden te vereenvoudigen of te automatiseren.

XTRM ondersteunt organisaties bij het ontwerpen en implementeren van een oplossing in SharePoint. Ook zorgen we voor adoptie zodat gebruikers de oplossing actief kunnen gaan inzetten.

SharePoint

Teams

Microsoft Teams is de samenwerkingstool binnen Microsoft 365. Documenten sla je op of deel je eenvoudig. Of je start een chatsessie of videoconference op met een collega. Je kunt het zelfs inzetten om samen te werken met externe partijen. Teams werkt direct bij het activeren van je Microsoft 365 omgeving. Echter het inrichten van de rechten en het beheersbaar houden van alle teams, kanalen, tabs en informatie binnen deze omgevingen is vaak een uitdaging. Onze professionals helpen je om deze valkuilen te voorkomen of om structuur aan te brengen in de bestaande situatie.

Microsoft-Office-Teams

Power Platform

Het Power platform is het no / low code platform van Microsoft en bestaat uit een aantal onderdelen zoals bijvoorbeeld PowerApps, Power Automate en Power BI. Als eindgebruiker kun je zelf aan de slag met deze tools om een app te bouwen die het antwoord is op jouw uitdaging. Hierbij is kennis van Excel en PowerPoint vaak al genoeg. De integratie met Microsoft producten als Microsoft 365 en Dynamics 365 is out-of-the-box beschikbaar en er zijn ook tal van integraties met 3th party vendors.

power-platform

Power BI

Als je aan de slag gaat met data dan kun je niet meer om Microsoft Power BI heen. Power BI is onderdeel van het Power Platform en zeer geschikt voor het analyseren en visualiseren van data. XTRM bouwt samen met klanten dashboards met Power BI zodat gebruikers in een oogopslag kunnen zien hoe het er voor staat. Maar ook bij data integraties ondersteunen de consultants klanten graag. XTRM zorgt ervoor dat jouw organisatie het maximale uit Power BI haalt.

logo-power-BI

Azure

Azure is het cloudplatform dat organisaties ondersteunt om IT voorzieningen behalve altijd en overal toegankelijk te maken, ook continu te verbeteren. Binnen Azure hebben organisaties de mogelijkheid om voor een hybride of full-cloudoplossing te kiezen. Omdat Azure een cloudoplossing van Microsoft is, valt dit perfect te combineren met de producten van Microsoft. Het Azure platform vraagt gespecialiseerde kennis en daarom bieden wij behalve het Azure platform zelf, óók ondersteunende managed services diensten aan.

Azure

Interesse in xtrm? 

laat je gegevens achter!

NEEM CONTACT OP